Royals

Primul fiu ilegitim al Prinţului Albert de Monaco, născut din aventura cu o starletă germană, face dezvăluiri: "El este tatăl meu, dar nu vrea să facă testul ADN!"

Primul fiu ilegitim al Prinţului Albert de Monaco, născut din aventura cu o starletă germană, face dezvăluiri: "El este tatăl meu, dar nu vrea să facă testul ADN!"

Daniel Fiedler, în vârstă de 33 de ani, susţine că este fiul Prinţului Albert de Monaco, declarând că nu va renunţa la lupta de a fi recunoscut

Daniel a acordat un interviu pentru Oggi în care a vorbit deschis despre toată situaţia lui - subliniind că nu visează la privilegii regale, doar vrea să ştie adevărul despre tatăl lui. Apariţia lui Daniel în presă poate fi surprinzătoare, însă publicul ştia despre existenţa lui. Asta încă din 1987, când mama lui Daniel, starleta germană Bea Fiedler (foto jos - însărcinată, pe coperta unei reviste italiene), i-a intentat prinţului un proces de paternitate. La acea vreme, Albert de Monaco a prezentat o mostră de ADN - dar paternitatea nu a putut fi adeverită sau negată, întruct prinţul nu a acceptat să facă testul cu martori. Astfel că ar fi putut furniza o mostră ADN a oricărui alt bărbat. Ceea ce a susţinut şi Bea Fiedler.

Acum, după 33 de ani, fiul în cauză, Daniel, revine, cerându-i prinţului să îşi facă din nou testul ADN. Iar mărturisirile lui despre mama sa sunt surprinzătorare. Din ceea ce relatează, pare că Bea nu a fost foarte ataşată de fiu, ci doar a sperat la avantaje financiare de pe urma lui - pe care, neprimindu-le, şi-a pierdut interesul de a-i mai fi mamă. "Cred 90%, chiar 99% aş putea spune, că sunt fiul lui Albert", declară Daniel pentru Oggi. "Mai există un test de sânge al prinţului, făcut la Paris în 1992, care stabileşte că nu sunt fiul lui, dar nu e oficial, nici sigur. Pentru că proba nu a fost prelevată într-un laborator certificat şi recunoscut. Eu aş vrea ca un tribunal să impună o nouă probă ADN. Dar eu nu am resursele financiare pentru o bătălie legală la acest nivel.Şi îmi pare rău, pentru că mă întreb: cine nu ar vrea să ştie adevărul despre propriul tată? Înainte, tatăl prinţului, Ranieri, era încă în viaţă, şi cred că Albert a fost influenţat de el. Poate a fost forţat să mă renege. Am fost primul lui fiu ilegitim, iar la acele vremuri, aşa ceva era inacceptabil. Dar au urmat un fiu şi o fiică ilegitimi şi aceştia au fost ulterior acceptaţi de Albert. Aşa că vreau să încerc să obţin şi eu adevărul. Nu mă gândesc la bani. Vreau doar să ştiu dacă el e tatăl meu. Pentru că eu aşa cred", a declarat Daniel.

Întrebat ce spune despre toate acestea mama lui, Bea Fiedler, acum în vârstă de 60 de ani, Daniel a spus: "Eu nu ţin legătura cu mama, nici nu mă simt legat de ea. Când eram foarte mic, m-a lăsat în grija părinţilor ei şi a plecat să-şi vadă de viaţă. Am fost crescut cu multă iubire de bunicii mei, dar ea nu a fost prezentă. Bunicii sunt ca părinţii mei. Acum, ei sunt foarte în vârstă şi e rândul meu să mă ocup de ei. În tot acest timp, ea nu prea a vrut să ştie de noi. Cred că nici ea nu se simte legată de mine în vreun fel. Mai apărea câte o zi, două, când eram mic, apoi iar pleca mut timp. Era foarte ocupată cu show business-ul", a povestit Daniel pentru Oggi.

Comentarii

Modifică Setările