News

Primul interviu cu Bobbi Kristina după moartea lui Whitney Houston

de admin

Fiica lui Whitney Houston a acceptat să stea de vorbă cu Oprah Winfrey în prima sa convorbire publică de după decesul mamei sale, mult aşteptatul interviu fiind difuzat ieri seară în America.

În emoţionantul interviu, Bobbi pare să fi făcut o promisiune către familia sa, fanii lui Whitney şi, nu în ultimul rând, către sine: "Mă voi îndrepta către muzică şi actorie. Ştiu că e o presiune uriaşă, dar mama m-a pregătit pentru asta. O aud mereu vorbindu-mi şi spunându-mi: Sunt aici şi te sprijin. O simt mereu alături de mine", i-a declarat tânăra de 19 ani lui Oprah. Bobbi vrea să calce pe urmele mamei sale, simţindu-se susţinută chiar de mama sa. Ce bine-ar fi dacă ar putea urma de-acum acest drum, ţinându-se departe de droguri. Dar ceea ce poate a trezit-o la realitate şi a făcut-o să-şi dorească să ducă numele mamei sale mai departe poate fi, din păcate, şi povara care s-o împingă tot spre droguri. E vorba de faima uriaşă a lui Whitney, despre care, absolut surprinzător, Bobbi i-a declarat lui Oprah că a realizat-o cu adevărat abia după ce mama ei n-a mai fost. "Eu o vedeam doar ca pe mama mea. Am început să înţeleg că mama e un icon internaţional abia când am plecat cu ea într-un turneu şi apoi la înmormântarea ei. A fost o femeie care a avut un impact asupra acestei lumi", a spus Bobbi în materialul realizat în casa mătuşii ei din Atlanta.

"Nu mi-a fost doar mamă, ci şi soră şi cea mai bună prietenă. Atâţia oameni care spun tot felul de lucruri despre ea nu ştiu cum a fost cu adevărat. Toate lucrurile negative sunt gunoi - nu asta a fost mama mea. În realitate, eu am cunoscut-o, familia ei a cunoscut-o şi tu ai cunoscut-o, Oprah", a afirmat Bobbi, care nu s-a ferit să declare că s-a împăcat cu ideea morţii mamei sale - fapt care a surprins-o pe ea însăşi, căci, cu luni în urmă, nu s-ar fi crezut în stare să treacă prin aşa ceva. Probabil ceea ce-i dă forţă este prezenţa spiritului mamei sale alături de ea, despre care Bobbi a făcut mărturisiri în detaliu, spunând că nu doar o aude vorbindu-i, ci îi simte spiritul traversându-i corpul. "Tot timpul o simt trecând prin mine", spune Kristina. Întocmai ca-ntr-o îmbrăţişare... Aşa cum îşi aminteşte că şi-a petrecut ultimele momente cu mama sa. "În ultima zi alături de ea, ştiu că era foarte de dimineaţă, m-am dus la ea şi i-am spus: Vii să stai cu mine-n pat? M-a mângâiat pe frunte şi am dormit aşa în braţele ei."

Foto: Reuters

Modifică Setările