News

Primul mesaj al bunicii Kris Jenner după ce fiica sa, Khloe, a născut

Primul mesaj al bunicii Kris Jenner după ce fiica sa, Khloe, a născut

Khloe Kardashian l-a adus pe lume pe primul său copil în mijlocul unui scandal în care partenerul său de viaţă, Tristan Thompson, este acuzat de infidelitate. Kris, Khloe şi fetiţa lui Rob. Fetiţa lui Khloe Kardashian a venit pe lume miercuri noaptea spre joi, la ora 4, într-un spital din afara oraşului Cleveland, iar trişorul Thompon a asistat la naştere. Alături de Khloe au fost şi surorile Kim şi Kourtney care au venit într-o grabă din vacanţa exotică în Insulele Turks şi Caicos, dar şi mama, Kris Jenner.

Dacă până în acest moment proaspăta mămică nu a declarat nimic despre naşterea primlui său copil, păstrând misterul, bunica Kris Jenner a postat pe Instagram primul său mesaj după ce familia ei s-a mărit cu încă un membru. În vârstă de 62 de ani, ea a confirmat venirea pe lume a fetiţei lui Khloe printr-un video în care Kendall Jenner apare repetând cuvântul copil "BABY". Ea a scris la acest video "BINECUVÂNTATĂ!", fiind un video mai vechi pentru revista W Magazine, completat de mesajul: "Când trei dintre surorile tale nasc în mai puţin de un an. Felicitări pentru Khloe Kardashian pentru naşterea unei alte fete în clanul KarJenner."

Khloe a deveni mamă pe 12 martie, aducându-l pe lume pe primul său copil, al doilea pentru Tristan care mai are un fiu de 1 an şi 4 luni, Prince, din relaţia anterioară. Astfel, Kris este din nou bunică, numai anul acesta venind pe lume 3 moştenitori - Stormi (3 luni), Chicago (4 luni), iar acum fetiţa lui Khloe.

Foto: Instagram

Modifică Setările