News

Primul nud din 2017 îi aparţine lui...

Primul nud din 2017 îi aparţine lui...

... actriţei din „Scream Queens”. N-are nimic de ascuns, asta pare să transmită Lea Michele cu fotografia ei, postată pe reţelele de socializare chiar pe 1 ianuarie. Lea Michele a pozat goală, pe margine piscinei. Celebra actriţă a renunţat la haine de dragul unei postări din social media. ”Deja te iubesc, 2017!”, este mesajul postat drept descriere la fotografia îndrăzneaţă, în care Lea apare goală pe marginea piscinei.

Ei bine, e clar că Lea se mândreşte cu trupul ei şi că debordează de încredere în sine, aşa că nimeni n-are nimic de comentat. Dimpotrivă! Curajul ei a fost răsplătit de fanii internauţi cu sute de mii de like-uri şi nenumărate comentarii pozitive.

lea-michele-sexy
Lea debordează de încredere în sine

De altfel, în noiembrie 2016, pe când Lea a pozat pentru revista „Shape”, aceasta a acordat şi un interviu, în care a vorbit despre schimbările prin care a trecut corpul ei în ultimii ani şi despre faptul că acum se acceptă complet. ”Odată cu înaintarea în vârstă, corpul meu se schimbă. Acum am aşa de multă energir, pielea mea arată minunat, fundul mi-e mai fit ca oricând. Am fost mai slabă, dar şi mai plinuţă, însă nu mai sunt aşa dură cu mine. Faptul că sunt activă, mănânc bine şi am grijă de mine – contează, nu un număr (n.r. de kilograme).

foto: Instagram