Royals

Primul sărut regal. Cel mai frumos moment de la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle

Primul sărut regal. Cel mai frumos moment de la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19: Britain's Prince Harry, Duke of Sussex kisses his wife Meghan, Duchess of Sussex as they leave from the West Door of St George's Chapel, Windsor Castle, in Windsor on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Ben STANSALL - WPA Pool/Getty Images)

La sfârşitul unei ceremonii religioase emoţionante, în timpul căreia Meghan Markle şi prinţul Harry au fost priviţi de oamenii de pe întreaga planetă, cei doi soţi, acum purtând titluri nobiliare, ducii de Sussex, au oferit cel mai tandru şi dulce moment.

Harry a părăsit Capela St. George de la Windsor la braţ cu frumoasa sa soţie îmbrăcată într-o rochie de un alb imaculat şi accesorizată cu bijuterii cu diamante, sărutându-o pe Meghan în faţa tuturor. Un sărut regal, sau de Hollywood, primul în calitate de soţ şi soţie.

Chiar şi soarele a strălucit în momentul în care noul cuplu regal şi-a făcut apariţia pe scările de la St. George şi au împărtăşit bucuria căsătoriei cu simpatizanţii. Toţi aşteptau asta. Potrivit privitorilor, Meghan l-ar fi întrebat pe Harry: "Să ne sărutăm?", iar răspunsul a fost un "da" categoric. 

Iar sărutul a fost unul perfect. "Primul sărut" tradiţional este foarte important, poate la fel de important ca ceremonia religioasă în sine.

Foto: Getty Images

Modifică Setările