WP no category

Primul târg de vară cu OK!

Vara aceasta trebuie să fie una wow, aşa că „OK! România“ te-a pregătit de vacanţă cu cele mai hot oferte în materie de machiaj, beauty şi stil vestimentar. Aflat la prima ediţie, evenimentul OK! Summer Fair din 22 iunie a fost găzduit de Boheme Café&Bistro din Bucureşti. Aici, clienţii au fost primiţi cu cele mai cool colecţii fashion, accesorii handmade, sesiuni de make-up şi un nail bar cu cele mai trendy nuanţe de lacuri de unghii din acest sezon. Iar, în fiecare oră, cei mai norocoşi dintre vizitatorii târgului au primit premii şic, oferite de Eucerin, Crown Fashion şi In-a-State.

Pe lângă trendurile verii, expozanţii şi-au prezentat şi propunerile pentru cadourile unicat: obiecte speciale, realizate în manieră handmade, care reflectă personalitatea fiecăruia – enigmatică, veselă, elegantă, copilăroasă, colorată, mereu doritoare de lucruri noi.

La această primă ediţie a OK! Summer Fair ni s-au alăturat cei de la Nissa, cu piese vestimentare feminine şi croieli impecabile, volume şi detalii simbolice, culori care te scot din anonimat sau care te plasează într-o sferă high fashion. O colecţie cu accente romantice şi clasic-şic, dar totodată moderne şi originale, oferite clienţilor târgului cu o reducere de 50%.

Atelierul Principessa a expus articole elegante, sporty şi casual, în note colorate sau alb-negru, materiale fluide şi accesorii handmade.

Inedite au fost şi tricourile celor de la T-shArt, pictate manual, cu imprimeuri vesele, florale sau abstracte ori înfăţişând chipuri ale unor celebrităţi devenite iconice.

Idei pentru costumul de baie? Desigur, venite din partea celor de la Sloggi şi Triumph, care au adus la OK! Summer Fair piese din colecţia de vară 2013. Black Zebra, Brown Ethno şi White Maori sunt doar câteva dintre acestea. Şi tot aici, clienţii au găsit cele mai fine piese de lenjerie.

La capitolul accesorii, designerul Tom Florian a adus câteva poşete de damă din piele lucrate manual, în serii limitate. Colecţia „Mosaic“ s-a evidenţiat prin piesele lucrate din pătrăţele de piele asamblate printr-o tehnică personală, dar şi prin modele de referinţă precum Last Bag, Smile Bag, Origami Clutch sau Pillow box.

La fel, Laura Olaru şi-a prezentat plicurile din colecţia „Laura Leather“. Sosite tocmai de la malul mării, din Constanţa, creaţiile designerului sunt unicat, au un design aparte şi contribuie cu succes la înfrumuseţarea oricărei ţinute, în orice moment al zilei.

Şi bijuteriile create de Eneada ne-au atras atenţia, prinpiesele ţesute cu mare atenţie din fir de argint şi presărate cu pietre semipreţioase şi perle naturale.

Asta în timp ce designerii din spatele brandului Creative Arts au visat o vară înflorată, aducând o gamă variată de bijuterii, accesorii de păr şi bentiţe cu flori şi aplicaţii delicate.

Crystal Craftau fost şi ei prezenţi cu un stand de bijuterii şi accesorii de calitate superioară.

Iar cei de la Idoo şi-au prezentat oferta de bijuterii contemporane, realizate din sticlă organiză în zeci de modele şi culori, foarte moderne şi feminine. Create în serie limitată sau unicat, produsele brandului Idoo sparg tiparele accesoriilor clasice. Iar pentru cele a căror gust vestimentar este mai pretenţios, designerul a pregătit şi o linie de brăţări înnobilată cu cristale Swarovski, Lucky Charms.

Şi în materie de parfumuri trebuie să fii în pas cu moda, astfel că Egea Orbico Beauty ţi-a pregătit arome ale unor case de lux, pe lângă produsele pentru îngrijirea tenului şi cele de make-up.

Iar cei de la Marionnaudte-au aşteptat cu sesiuni de flash make-up cu The Balm şi te-au ajutat să descoperi tendinţele sezonului în materie de machiaj şi cele mai noi produse cosmetice, pentru o vară perfectă.
N-am uitat nici de sănătatea pielii, fapt pentru care reprezentantele firmei Bio Farmacia au adus cele mai bune dermatoproduse create de Prof. Farm. Ioana Marinescu.

Iar pentru cine era în căutarea cadoului perfect, Aida Ceoclei şi-a adus propria colecţie, Style Money Can Buy, cu lucrări inedite: acuarele, căni de sticlă, tricouri şi cutii de bijuterii, toate pictate manual.

Şi ce e mai plăcut, într-o după-amiază de vară, decât să stai la o şuetă la cafea cu o prietenă, savurând un desert bun? Ei bine, cei de la AristoCats, care ne-au aşteptat cu accesorii lor în culori fondante, ne-au îndulcit cu preparatele lor homemade, dulceţuri şi deserturi bio, fără adaosuri artificiale.

Acesta a fost primul târg de fashion, beauty şi handmade propus de noi. Promitem să revenim şi după vacanţă, cu oferte la fel de tentante.

Modifică Setările