News

Prince a vorbit despre celebrul lui tată, Michael Jackson

Prince a vorbit despre celebrul lui tată, Michael Jackson

Fiul regretatului Michael Jackson, în vârstă acum de 19 ani, a acordat un interviu publicaţiei ”People” în care a vorbit despre lucrurile pe care le-a învăţat de la tatăl său, dar şi despre faptul că acesta a fost un părinte deosebit. Prince despre tatăl său: ”M-a învăţat să fiu bărbat” Prince îi este recunoscător tatălui său pentru că l-a ”învăţat să fie bărbat”. Aşa şi-a început Prince pledoaria, povestind că Michael Jackson a fost un tată minunat şi că şi-ar dori ca într-o zi să fie asemenea lui. ”M-a învăţat ce-nseamnă să fii bărbat, mi-a arătat ce-nseamnă să fii un bun tată. Aşa că aşa vreau să le fiu şi eu copiilor mei”.

Prince a mai mărturisit şi că se gândeşte la întemeierea unei familii, dar că până se va întâmpla asta el veghează asupra copiilor verişorului lui şi că se implică în creşterea lor. ”Îi tratez pe copiii vărului meu, TJ Jackson, ca şi cum ar fi ai mei. Mă joc cu ei, veghez asupra lor.”, a declarat el celor de la revista ”People”.

Prince lucrează ca voluntar pentru grupul Heal LA, ce aparţine de Loyala Marymount University, universitate la care este şi student şi spune că dragostea pentru caritate i-a fost insuflată tot de către tatăl său, care s-a stins în anul 2009: ”Asta e ceva ce tatăl meu a făcut întotdeauna, şi m-a învăţat şi pe mine să-i calc pe urme. Aşa m-a crescut”.

Modifică Setările