Royals

Principesa Maria, o mare iubitoare de animale FOTO

Principesa Maria, o mare iubitoare de animale FOTO camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

Weekendul trecut, sora cea mică a Principesei Moştenitoare Margareta s-a aflat în Ardeal unde, pe lângă evenimentele oficiale la care a luat parte, a vizitat şi un centru de adopţii de câini comunitari.

Principesa Maria a luat parte la evenimentele publice organizate, în municipiul Alba Iulia, cu ocazia împlinirii a 95 de ani de la Încoronarea Regelui Ferdinand I şi a Reginei Maria.

În cursul dimineţii, sărbătoarea a început cu un Te Deum la Catedrala Încoronării. Apoi, Principesa Maria a vizitat, la Muzeul Naţional al Unirii, expoziţia temporară “95 de ani de la construirea Catedralei Încoronării” şi a participat, în Sala Unirii, la Conferinţa “95 de ani de la Încoronare. Provocările de azi la adresa statului naţional”.

Seara, Principesa Maria a luat parte, la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca la concertul excepţional „Regal de Operă”, organizat sub auspiciile Familiei Regale a României.

Totodată, Principesa Maria a vizitat şi centrul de adopţii al Asociaţiei “Arche Noah” de la Vinţu de Jos, din judeţul Alba, unde s-a interesat de salvarea câinilor de rasă comună din ecarisajele judeţului, programul de plasare a câinilor de rasă comună în adopţie, în România şi Germania, precum şi de programul de sterilizare ce se va derula începând cu luna viitoare.

Principesa Maria a acordat Înaltul Paronaj Asociaţiei Chinologice Alba în anul 2015.

Foto: Ionuţ Văidean, Nicu Cherciu, Asociaţia Arche Noah

Modifică Setările