Royals

Prinţesa Amalia a Olandei a împlinit 18 ani. Cum arată şi ce gânduri are adolescenta care nu vrea să fie regină?

Prinţesa Amalia a Olandei a împlinit 18 ani. Cum arată şi ce gânduri are adolescenta care nu vrea să fie regină? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Cu toate acestea, ei îi este scris să fie, cândva, regina Olandei.

Familia regală olandeză a făcut publice o serie de fotografii noi cu Prinţesa Amalia, moştenitoarea tronului acestei ţări, pentru a marca aniversarea de 18 ani a acesteia. Amalia, Prinţesă de Orange, cea mai mare dintre cele trei fiice ale Regelui Willem-Alexander şi ale Reginei Maxima, a fost fotografiată în două rochii superbe la palatul regal din Haga, toamna aceasta.

Împlinirea vârstei de 18 ani de către tânăra prinţesă este un moment de cotitură pentru aceasta, doarece, de acum, Amalia va avea un rol mult mai public în regatul olandez. Într-o biografie lansată pentru a o prezenta publicului pe viitoarea regină a Olandei, intitulată simplu “Amalia” şi scrisă cu acordul casei regale, aceasta dezvăluie că i-a cerut mamei sale de origine argentiniană, Maxima, să fie regent în cazul nefericit în care tatăl ei, Willem-Alexander, de 54 de ani, ar fi în incapacitate de a guverna sau ar muri subit.

Tot din această carte aflăm că Amalia a avut un job part-time la o cafenea de la malul mării, unde şi-a câştigat supranumele de regina cocktailurilor, şi că şi-ar fi dorit să fie cântăreaţă sau să practice echitaţia la nivel profesionist, dacă destinul ei n-ar fi fost altul. Cu toate acestea, prinţesa speră să aibă posibilitatea să lucreze timp de un an la o organizaţie multinaţională, înainte de a intra la facultate.

Prinţesa Amalia are două surori mai mici, Prinţesa Alexia, de 16 ani, şi Prinţesa Ariane, de 14, iar tatăl ei a devenit regele Olandei în anul 2013, după ce bătrâna regină Beatrix a abdicat.

Viitoarea regină priveşte cu seninătate şi posibilitatea ca monarhia să fie abolită până ajunge ea la tron, ca urmare a creşterii curentului republican: “Se poate întâmpla şi asta, desigur, iar eu pot să-mi văd de viaţa mea”.

Comentarii

Modifică Setările