Royals

Prinţesa Anne, aşa cum n-aţi mai văzut-o. În rochii foarte şic, pe când avea doar 20 de ani!

Prinţesa Anne, aşa cum n-aţi mai văzut-o. În rochii foarte şic, pe când avea doar 20 de ani! camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Chiar dacă mai sunt câteva zile până la aniversarea acesteia, şi anume 15 august, familia regală britanică a onorat-o deja.

Prinţesa Anne, singura fiică a Reginei Elisabeta, va împlini 70 de ani sâmbăta viitoare, iar casa regală pregăteşte marele eveniment încă de la începutul săptămânii. Mai exact, pe pagina ei oficială de Instagram, acolo unde prinţesa a fost onorată printr-o serie de story-uri, cu fotografii din anii 70, perioadă în care aceasta se afla la prima tinereţe.

Fotografiile de arhivă postate de familia regală ne-o arată pe Anne la 21 de ani, în primul ei turneu regal din Australia şi Noua Zeelandă, în rochie de mireasă, la prima ei nuntă, cu căpitanul Mark Phillips, în calitate de mamă tânără şi de membră a echipei olimpice de echitaţie.

O Anne pe care puţini şi-o amintesc din anii tinereţii, când aceasta apărea în ţinute foarte şic, în ton cu vremurile, şi cu un păr tapat bufant, aşa cum se purta în anii 70.

Prinţesa Anne, a doua născută a Reginei Elisabeta, se află, în prezent, la a doua căsătorie, cu amiralul Tim Laurence, şi este mama Zarei şi a lui Peter Phillips, cei doi copii provenind din primul ei mariaj.

Comentarii