Meghan & Harry

Prinţesa balului! Meghan Markle a strălucit într-o rochie albastră în ultima seară a turneului regal din Maroc

Prinţesa balului! Meghan Markle a strălucit într-o rochie albastră în ultima seară a turneului regal din Maroc camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Turneul de trei zile în Maroc a Ducilor de Sussex a ajuns la sfârşit! Iar ultima apariţie a cuplului în public a fost una specială, cei doi întâlnindu-se cu Regele Mohammed al VI-lea al Marocului. Cum s-a descurcat Meghan: ca o prinţesă adevărată!

Timp de trei zile, Meghan şi Harry au vizitat diverse organizaţii şi instituţii din Maroc, patronate de regele Mohammed al VI-lea. În ultimele ore ale şederii lor, suveranul Marocului a dat o petrecere în onoarea lor, ocazie cu care Meghan a îmbrăcat o rochie de gravidă, semnată de Carolina Herrera.

Într-o nuanţă superbă de albastru şi cu un croi lejer, rochia lungă până în pământ a fost o alegere mai mult decât inspirată din partea Ducesei de Sussex, care e însărcinată în luna a şaptea. Rochia i-a venit de minune, dar a fost şi suficient de elegantă pentru a petrece o după-amiază în compania Regelui Marocului. Vezi galeria foto!