News

Prinţesa Beatrice şi-a anulat petrecerea de logodnă. Ce motiv întemeiat a avut?

Prinţesa Beatrice şi-a anulat petrecerea de logodnă. Ce motiv întemeiat a avut?

În această perioadă, nepoata Reginei Elisabeta a II-a a fost sfătuită să evite pe cât posibil apariţiile publice.

Prinţesa Beatrice de York a fost nevoită să-şi anuleze petrecerea de logodnă pentru a evita "o hărţuire mediatică". Mai precis, ca tatăl său, Prinţul Andrew, aflat în mijlocul unui megascandal, să nu fie din nou ţinta presei. E vorba despre relaţiile pe care acesta le-a avut cu finanţistul american Jeffrey Epstein - acuzat de relaţii sexuale cu minore şi decedat în august în închisoare, scandal ce continuă să afecteze familia regală britanică. 

După dezastruosul interviu acordat de prinţului Andrew postului BBC, care a determinat de altfel retragerea sa din viaţa publică, fiica sa a fost nevoită să-şi anuleze petrecerea de logodnă, prevăzută să aibă loc pe 18 decembrie în exclusivistul club al hotelului Chiltern Firehouse din Londra. Drept compromis, Prinţesa Beatrice a decis să devanseze data petrecerii şi să o celebreze într-un local mai intim.

Beatrice de York se va căsători anul viitor cu omul de afaceri italian Edoardo Mapelli Mozzi. Nunta, care este programată pentru anul viitor, este umbrită de acest scandal, mai ales după ultimele imagini făcute publice care îi înfăţişează pe controversatul Harvey Wesintein şi pe Epstein, prezenţi la petrecerea de majorat a prinţesei Beatrice.

Comentarii

Modifică Setările