Case Regale

Prinţesa Charlene de Monaco a ratat prima zi de şcoală a copiilor ei. Jacques şi Gabriella, fotografiaţi alături de tatăl lor, la reînceperea cursurilor

Prinţesa Charlene de Monaco a ratat prima zi de şcoală a copiilor ei. Jacques şi Gabriella, fotografiaţi alături de tatăl lor, la reînceperea cursurilor camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Prinţul Albert de Monaco se comportă din ce în ce mai mult ca un tată singur.

Cu soţia lui, Prinţesa Charlene de Monaco, blocată în Africa de Sud, suveranul a rămas să se ocupe singur de creşterea şi educaţia celor doi gemeni ai lor, Prinţii Jacques şi Gabriella.

Printre momentele importante pe care le ratează prinţesa este şi cel de la începutul săptămânii, când copiii ei în vârstă de şase ani s-au reîntors la şcoală. Micuţii Jacques şi Gabriella au fost duşi de Prinţul Albert la şcoala privată François d’Assise-Nicolas Barré, odată cu reînceperea anului şcolar în Principat. Cei doi moştenitori ai tronului principatului au fost fotografiaţi intrând pe porţile instituţiei îmbrăcaţi în uniforme, de mână cu tatăl lor, dar resimţind, cu siguranţă, absenţa mamei lor, Charlene.

Aceasta a provocat noi îngrijorări în Principat după ce, miercurea trecută, a fost transportată de urgenţă la un spital din Africa de Sud, ca urmare a unei stări de rău provocate de infecţia de care suferă şi care i-a afectat sinusurile. Echipa de medici care o supraveghează pe prinţesă susţine că starea de sănătate a acesteia este, acum, stabilă.

Mama gemenilor a suferit, în luna august, o operaţie complicată, iar acum se reface în Africa natală, urmând ca luna viitoare să fie posibil ca aceasta să se întoarcă în Principat, la familia ei.

Comentarii

Modifică Setările