Royals

Prinţesa Charlene de Monaco, cuceritoare într-o ţinută verde smarald

Prinţesa Charlene de Monaco, cuceritoare într-o ţinută verde smarald

La princesse Charlene de Monaco durant le meeting international d'athlétisme Herculis 2017 à Monaco, au stade Louis II le 21 juillet. © Claudia Albuquerque/Bestimage Herculis 2017 in Monte Carlo, Monaco on july 21, 2017.

Prinţesa Charlene de Monaco ştie cum să iasă în evidenţă, în apariţiile ei publice. A demonstrat-o şi vinerea trecută, când i-a premiat pe atleţii medaliaţi în cadrul concursului Diamond League din Monaco. Charlene de Monaco, la concursul de atletism din Monaco Prinţesa i-a premiat pe câştigătorii zilei Ei bine, soţia de 39 de ani a Prinţului Albert de Monaco a arătat pur şi simplu superb în rochia ei verde smalard, pe un umăr, cu un colier masiv ataşat pe material, inspirat din cultura africană.

Altfel, superba prinţesă a optat pentru un machiaj mai degrabă natural şi o pereche de cercei cu diamante, singurele piese care au părut oarecum ieşite din context fiind pantofii albi cu vârf ascuţit. Probabil că nişte sandale ar fi arătat mult mai şic la această ţinută vaporoasă, de vară.

Charlene a arătat maiestuos în rochia ei verde

Charlene a fost încântată să-l premieze în mod special pe sud-africanul Wayde Van Niekerk, care a câştigat medalia de aur la proba de 400 de m a concursului de atletism.

Foto: hepta

Modifică Setările