Case Regale

Prinţesa Charlene de Monaco va lipsi de la ziua gemenilor ei, pe 10 decembrie. "Lăsaţi-o în pace şi lăsaţi-ne în pace pentru o vreme!"

Prinţesa Charlene de Monaco va lipsi de la ziua gemenilor ei, pe 10 decembrie. "Lăsaţi-o în pace şi lăsaţi-ne în pace pentru o vreme!" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Starea de sănătate a Prinţesei Charlene este departe de a fi una stabilă.

Mai mult, surse de la palatul monegasc se tem că soţia Prinţului Albert ar putea lipsi de la ziua de naştere a gemenilor ei, Jacques şi Gabriella, de pe 10 decembrie, când aceştia împlinesc şapte ani.

După ce s-a întors din Africa de Sud în luna noiembrie, Prinţesa se recuperează, în continuare, la un sanatoriu din principat şi are nevoie de linişte şi de pace pentru a-şi reveni complet. După cum bine ştim, Charlene a contractat în ţara africană o boală misterioasă, care a obligat-o să treacă prin mai multe operaţii şi s-a întors la Monaco epuizată fizic şi mental.

"Nu suferă de vreo boală serioasă sau incurabilă. De asemenea, nu avem nici vreo problemă în cuplu, vreau să fie foarte clar acest lucru. Este doar consecinţa operaţiilor prin care a trecut în ultimele luni. O spun cât pot de politicos: lăsaţi-o în pace şi lăsaţi-ne în pace pentru o vreme", a declarat Albert pentru publicaţia Paris Match.

Cu toate acestea, prinţul a recunoscut că situaţia soţiei sale i-a afectat pe copii, gemenii fiind retraşi de la şcoală şi urmând să fie şcolarizaţi acasă, la Palatul din Monte Carlo.

Comentarii

Modifică Setările