Case Regale

Prinţesa Charlene de Monaco, victima unei proceduri estetice eşuate? Ce o ţine în Africa de Sud, departe de Prinţul Albert?

Prinţesa Charlene de Monaco, victima unei proceduri estetice eşuate? Ce o ţine în Africa de Sud, departe de Prinţul Albert? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Situaţia în care este Prinţesa Charlene de Monaco devine cel puţin suspectă.

Ei bine, soţia Prinţului Albert de Monaco lipseşte din principat încă din luna ianuarie şi nu va reveni alături de familia ei mai devreme de luna octombrie. Prinţesa în vârstă de 43 de ani a părăsit Principatul de Monaco în luna ianuarie pentru o procedură chirurgicală de rutină în patria ei natală, Africa de Sud: o ridicare a sinusurilor şi o grefă osoasă pentru a o pregăti pentru implanturi dentare.

Din păcate, la scurt timp după intervenţie, prinţesa a dezvoltat o infecţie care a lăsat-o în imposibilitatea de a călători şi a rămas blocată în Africa de Sud. „Aceasta este cea mai lungă perioadă în care am stat departe de Europa şi de copiii mei”, a declarat prinţesa pentru postul sud-african Radio 702. „Sunt foarte tristă că nu pot fi cu copiii mei în această vară în Europa. Nu pot forţa vindecarea, aşa că voi fi nevoită să rămân în Africa de Sud până la sfârşitul lunii octombrie”.

În acest timp, Prinţul Albert se vede în poziţia deloc plăcută de a apărea la evenimentele regale dintr-o postură de tată singur, alături de gemenii Jacques şi Gabriella, ajunşi la vârsta de şase ani.

Să fie Charlene cu adevărat victima unei infecţii care o ţine pe loc în Africa de Sud? Sau este începutul sfârşitului pentru mariajul ei cu Albert, după ce acesta a fost implicat într-un nou proces de paternitate, al unei fiice care s-ar fi născut pe când prinţul era deja într-o relaţie cu Charlene?

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările