Case Regale

Prinţesa Charlene nu a sărbătorit cu Prinţul Albert aniversarea de zece ani de la nunta lor. Probleme în Paradis?

Prinţesa Charlene nu a sărbătorit cu Prinţul Albert aniversarea de zece ani de la nunta lor. Probleme în Paradis? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Problemele devin din ce în ce mai serioase în familia suverană de la palatul monegasc.

Este vorba despre Prinţul Albert de Monaco şi Prinţesa Charlene. Ei bine, cea din urmă nu şi-a aniversat cei zece ani de mariaj cu soţul ei, Prinţul Albert, pretextul fiind că aceasta se află în Africa de Sud, ţara ei natală, iar o anumită afecţiune medicală nu îi permite să călătorească înapoi la Monaco.

În vârstă de 43 de ani, Prinţesa Charlene este blocată, pur şi simplu, în Africa, din cauza unei infecţii respiratorii destul de serioase, pe care a contractat-o în timpul zilelor petrecute în misiunile ecologiştilor care au ca scop conservarea faunei sălbatice.

Evident că această absenţă a prinţesei a cauzat stupoare printre cei care oricum vorbesc despre probleme în mariajul monegasc, odată cu aflarea veştii că Albert a mai fost dovedit ca fiind tatăl unui copil din flori. Al treilea copil. În luna decembrie a anului trecut, o femeie de origine braziliană i-a deschis un proces de paternitate lui Albert, susţinând că prinţul este tatăl fiicei sale în vârstă de 15 ani, un copil născut pe când acesta forma, deja, un cuplu cu Charlene.

Pe 1 iulie, Charlene şi Albert au sărbătorit zece ani de la nunta lor care a avut loc în 2011, la Palatul princiar din Monte Carlo.

În acest an, este prima dată când nu sunt alături de soţul meu la aniversarea nunţii noatre, lucru care este foarte dificil, se arată într-un comunicat al prinţesei, făcut public de Palatul princiar, în care aceasta adaugă că atât ea, cât şi Albert au decis să respecte recomandările medicilor care i-au interzis să călătorească din cauza afecţiunii ei.

Comentarii

Modifică Setările