Royal Babies

Prinţesa Charlotte a împlinit 4 ani. Noi portrete oficiale cu fiica Ducilor de Cambridge

Prinţesa Charlotte a împlinit 4 ani. Noi portrete oficiale cu fiica Ducilor de Cambridge camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

La doar o săptămână de când Prinţul Louis a împlinit un an, în familia Ducilor de Cambridge e o nouă sărbătoare: singura lor fiică îşi aniversează cei patru anişori.

Ca-n fiecare an, Kate îşi exersează talentul în ale fotografiei şi le face portrete oficiale copiilor ei, pe care, ulterior, le face publice. Azi, Ducesa de Cambridge a făcut publice trei astfel de portrete care o înfăţişează pe fiica ei, Charlotte.

Noi portrete oficiale cu Prinţesa Charlotte

Micuţa Charlotte a împlinit patru ani, motiv pentru care simpatizanţii regali au avut ocazia de a o vedea în noi fotografii. În respectivele imagini, Charlotte apare fie îmbrăcată într-orochiţă, cu un imprimeu floral, pe iarba din jurul Palatului Kensington, fie în mişcare, în Norflk.

Cu părul prins cu o panglică, Charlotte pare copia fidelă a mamei sale. Şi nu doar prin aspectul fizic se aseamănă mamei sale. Cei apropiaţi o descriu pe Charlotte ca o fetiţă veselă, activă şi cu multă încredere în sine, aşa cum era şi Kate în copilărie.

Va duce tort la grădiniţă

Astăzi, Charlotte va duce la grădiniţă un tort aniversar, pe care îl va împărţi cu colegii ei. Aceasta pare să fie tradiţia grădiniţei Willcocks, la care merge de doi ani. Aşadar, pentru o zi, Charlotte va fi ca orice altă fetiţă, bucurându-se de urările de bine ale colegilor ei de grădiniţă, pe lângă cele venite din partea supuşilor regali.

Amintim că acesta este un an special pentru fetiţa Ducilor de Cambridge. În prezent, ea merge la Willcocks Nursery, care e aproape de reşedinţa lor, însă din toamnă va merge la şcoală. Momentan, se crede că Charlotte va fi dată la aceeaşi şcoală la care merge şi fratele ei mai mare, George, însă e posibil să se aleagă o şcoală potrivită personalităţii şi nevoilor ei.

A patra în linia de succesiune la tron

Prinţesa Charlotte a Marii Britanii este a patra în linia de succesiune la tronul britanic, după bunicul ei patern, Prinţul Charles, tatăl ei – Prinţul William şi frăţiorul ei mai mare, Prinţul George. Charlotte mai are şi un frate mai mic, pe nume Prinţul Louis. Acum câteva luni, Prinţesa Charlotte a ”căpătat” un verişor din partea Pippei Middleton, pe Arthur Matthews. În doar câteva zile, se va naşte şi copilul unchiului ei, Prinţul Harry.

Modifică Setările