Royals

Prinţesa Charlotte are o legătură specială cu Prinţul Harry, iar asta s-a văzut în ziua nunţii lui

Prinţesa Charlotte are o legătură specială cu Prinţul Harry, iar asta s-a văzut în ziua nunţii lui camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Mai e doar o lună şi simpatica Charlotte va împlini patru ani. Tot cam atât mai e şi până când Prinţul Harry va deveni tată pentru prima dată, făcând-o pe Charlotte, practic, verişoara mai mare.

Însă, în aşteptarea bebeluşului regal, ne-am gândit să trecem în revistă toate momentele în care Charlotte i-a semănat perfect unchiului său. Căci, dacă nu ştiaţi, năbădăioasa Charlotte a copiat filă cu filă din jurnalul unchiului ei. Este la fel de curajoasă în faţa camerelor de luat filmări, la fel de dezgheţată şi carismatică.

În timp ce Prinţul George e copia fidelă a tatălui său, Prinţul William, fiind sfios şi retras, Charlotte e expansivă, extrovertită şi... obraznică precum unchiul ei, Prinţul Harry. Adesea, părinţii ei se străduiesc s-o stăpânească în timpul evenimentelor oficiale. Fix cum se întâmpla cu Prinţesa Diana şi Harry, în copilărie. Nu o dată, Harry a scos limba în faţa fotografilor, fix cum a făcut Charlotte în ziua nunţii acestuia.

Vezi galeria foto cu cele mai neastâmpărate momente din viaţa Prinţesei Charlotte!

 

Modifică Setările