Royals

Prinţesa Charlotte, asemănare extraordinară cu o strămoaşă din 1900

Prinţesa Charlotte, asemănare extraordinară cu o strămoaşă din 1900

S-a spus despre Prinţesa Charlotte, cea care va împlini trei ani în luna mai a anului viitor, ba că seamănă cu mama ei, Kate Middleton, când era mică, ba cu străbunica ei, Regina Elisabeta.

Cea mai nouă fotografie cu prinţesa, realizată de Kate Middleton ieri, în prima zi de creşă a micuţei, i-a făcut pe comentatorii regali să găsească şi altă asemănare, întorcându-se şi mai mult în timp.

Ei bine, sunt voci care au observat asemănarea dintre adorabila fetiţă şi stră-străbunica acesteia, defuncta Regină Mamă Elizabeth Bowes Lyon, pe când aceasta avea aceeaşi vârstă precum Charlotte.

Regină Mamă Elizabeth Bowes Lyon, în 1907

Şi pentru a dovedi acest lucru, publicaţia Dailymail.co.uk a scotocit după fotografii vechi cu mama Reginei Elisabeta şi a descoperit una în care Regina Mamă avea şapte ani, din anul 1907, în care observăm, într-adevăr, trăsături faciale asemănătoare.

Kate Middleton, la vârsta de trei ani

Cu toate acestea, micuţa aduce cel mai mult cu mama ei, Kate Middleton, ale cărei gene puternice s-au transmis şi la Prinţul George, băieţelul fiind, la rândul lui, bucăţică ruptă din Kate.

Modifică Setările