Royals

Prinţesa Charlotte valorează cu aproape 2 miliarde de dolari mai mult decât fraţii ei! Cum e posibil?

Prinţesa Charlotte valorează cu aproape 2 miliarde de dolari mai mult decât fraţii ei! Cum e posibil?

Este atât de scumpă încât nu-ţi poţi lua ochii de la ea, însă nimeni n-a bănuit că singura fiică a Ducilor de Cambridge este atât de... scumpă pentru economia Marii Britanii. La propriu!

Este adorabilă, o minune de fetiţă, unul dintre cei mai populari membri ai familiei regale britanice! Mai mult de-atât, am aflat că prinţesa de numai trei ani are un impact covârşitor chiar şi asupra economiei Marii Britanii, nu numai asupra populaţiei ţării ei sau a întregii lumi.

Conform unui studiu publicat de Reader's Digest, impactul pe care Prinţesa Charlotte îl are asupra economiei valorează cu nu mai puţin de 1,8 miliarde mai mult decât fratele ei, Prinţul George, care, de altfel, este viitorul rege al Marii Britanii, după tatăl lui, Prinţul William, şi bunicul său, Prinţul Charles.     

Studiul cu pricina susţine că valoarea Prinţului George este de 4,8 miliarde de dolari, în timp ce cea a Prinţesei Charlotte este estimată la 6,8 miliarde de dolari. Iar motivul acestei mari diferenţe ţine de nimic altceva decât de… stilul domnişoarei.

Să vă explic!

Aşa cum mama simpaticei prinţese, Kate Middleton, şi mătuşa ei, Meghan Markle, au fiecare propriul stil vestimentar şi un mod evident de a influenţa industria fashion, aşa şi micuţa Charllote este, la numai trei ani, un influencer fashion în toată regula!

Orice rochiţă sau pantofiori purtaţi de prinţesă devin, pe loc, un succes incredibil pe piaţa vestimentară, părinţii din întreaga lume grăbindu-se să copieze stilul lui Charlotte pentru odorurile lor. Nimic rău în asta!

Copiii regali au un impact pozitiv asupra vânzărilor unor anumite haine şi branduri de jucării pe care aceştia le preferă, iar acest lucru e binecunoscut de întreaga lume. Acelaşi efect îl are, bineînţeles, Kate Middleton, mămica regală a trei copii, care a devenit, de şapte ani încoace – de când a intrat în familia regală britanică – un adevărat etalon pentru femeile de pretutindeni, un model fashion de urmat. Cu alte cuvinte, tot ce atinge Kate se transformă în aur! Este o metaforă care se potriveşte perfect în industria textilă, având în vedere puterea de style icon care i-a fost atribuită Ducesei de Cambridge încă de când a devenit una dintre cele mai mediatizate persoane din lume.

În concluzie, micuţa Charlotte a devenit şi ea, întocmai ca mămica ei, un model pentru toate fetiţele de pretutindeni. Valoarea ei netă a depăşit-o pe cea a fraţilor ei din simplul motiv că este fetiţă şi fetiţele au o diversitate mai mare de piese vestimentare în garderobă, ceea ce, în cazul Prinţesei Charlotte, se traduce în profit ridicat mai ales în industria fashion.

Nu trebuie să ne imaginăm că fiecare bănuţ din încasările brandurilor fashion pe care le poartă micuţa intră în conturile prinţesei. E vorba despre valoarea netă pe care o are Charlotte pe piaţa economică, nu despre averea ei concretă. Dar, în acelaşi timp, cu cât mai preţios propriul ei brand, cu atât mai mult poate fi sportită şi averea personală. Doar ştim cât de inventivi şi cât de pricepuţi oameni de afaceri pot fi membrii familiei regale britanice, nu?