Case Regale

Prinţesa Diana voia să se mute în Pakistan cu iubirea vieţii ei. De ce a respins-o acest bărbat?

Prinţesa Diana voia să se mute în Pakistan cu iubirea vieţii ei. De ce a respins-o acest bărbat? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

La 23 de ani de moartea ei, în urma accidentului de maşină de pe 31 august 1997, revelaţiile despre cea care a fost Prinţesa Diana nu se mai opresc.

Un nou documentar difuzat pe postul britanic Channel 5, Diana: Ultima ei vară, susţine că prinţesa şi-ar fi dorit să se mute în Pakistan, pentru a locui acolo cu iubirea vieţii ei, chirurgul musulman Hasnat Khan.

Expertul regal Eve Pollard susţine că, în ultima vară din viaţa ei, Diana era îndrăgostită până peste cap de acest bărbat, deşi, la scurt timp după ce a terminat relaţia cu el, a început povestea cu Dodi Al-Fayed, fiul patronului lanţului de magazine Harrods.

Diana şi Hasnat, acum în vârstă de 62 de ani, au avut o legătură între 1995 şi 1997, iar prinţesa ar fi vrut să se retragă în această ţară asiatică de dragul lui. Mai mult, prinţesa ar fi avut o conversaţie deosebit de serioasă cu amica ei, Jemima Goldsmith, căsătorită cu un star al crichetului din Pakistan, Imran Khan, despre cum este să trăieşti în această ţară.

Când Diana şi chirurgul s-au despărţit deoarece bărbatul nu suporta atenţia publică, fosta nevastă a lui Charles s-a confesat amicilor că nimeni nu va dori să fie cu ea vreodată.

După despărţire, Diana a mers într-o vacanţă în sudul Franţei cu afaceristul Mohammed Al-Fayed şi fiul său, Dodi, ultimul murind alături de Diana în accidentul din 1997.  Cât a fost în vacanţa din St Tropez, Diana le-ar fi permis paparazzilor să o pozeze împreună cu Dodi, într-o încercare de a-l face pe Khan gelos. 

Chirurgul pakistanez a văzut, într-adevăr, aceste fotografii publicate în tabloide şi a fost furios că Diana poate avea o legătură cu fiul unul multimilionar, başca un playboy notoriu.

Să fie murit prinţesa cu inima grea din cauza unei iubiri neîmpărtăşite?

Comentarii

Modifică Setările