Royals

Prinţesa Eugenie a slăbit spectaculos înainte de nuntă!

Prinţesa Eugenie a slăbit spectaculos înainte de nuntă!

Mâine avem o nouă nuntă regală, cea a Prinţesei Eugenie cu alesul ei, Jack Brooksbank, iar noua mireasă de la Palatul Buckingham pare că este în cea mai bună formă pentru ziua ei cea mare.

Pentru că fiica mai mică a Prinţului Andrew, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la o siluetă extraordinară, aşa cum o demonstrează cele mai noi fotografii cu ea, pe străzile din Londra.

Ei bine, cea care îi va spune Da lui Jack mâine, la St George's Chapel din Windsor, a fost fotografiată într-o superbă rochie mini mov, cu o zi înainte de ziua nunţii, ţinută care-i lasă la vedere picioarele suple şi care-o arată mai slabă decât ne-a fost dat s-o vedem până acum.

Foto jos: Eugenie, pe vremea când afişa o siluetă mai pufoasă.

Suntem siguri că Eugenie va fi o mireasă elegantă şi graţioasă, aşa cum îi stă bine unei figuri regale, şi că ceremonia de nuntă care va începe la ora 13 va fi una pe măsura familiei din care provine.

Nunta va consta în două petreceri care se vor întinde pe două zile, vineri şi sâmbătă, una dintre recepţii având loc la St George's Hall şi fiind găzduită de Regina Elisabeta şi o petrecere de după-amiază, a doua zi, la reşedinţa Royal Lodge, locul în care a copilărit mireasa.