Case Regale

Prinţesa fugară. Fotografii îngrijorătoare cu Prinţesa Charlene, slabă şi trasă la faţă, în Africa de Sud

Prinţesa fugară. Fotografii îngrijorătoare cu Prinţesa Charlene, slabă şi trasă la faţă, în Africa de Sud camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Prinţesa Charlene de Moanco se află încă din luna ianuarie în Africa de Sud, ţara ei natală.

Soţia Prinţului Albert a plecat la începutul acestui an în Africa de Sud, pentru a participa la acţiunile unei organizaţii de conservare a faunei africane. Acolo, Charlene a contractat o infecţie serioasă care i-a afectat căile respiratorii şi a trebuit să recurgă chiar la proceduri chirurgicale, cea mai recentă având loc pe 23 iunie. Cum doctorii nu i-au permis să se întoarcă la Monaco, aceasta s-a văzut în poziţia de a nu putea fi cu soţul ei, Albert, la aniversarea a zece ani de mariaj, pe 10 iulie.

“A fost o perioadă foarte grea pentru mine. Îmi este foarte dor de soţul meu şi de copiii mei. Albert este stânca şi puterea mea şi fără iubirea şi susţinerea lui n-aş fi putut trece prin această perioadă dureroasă”, a declarat Charlene pentru un post de televiziune sud-african.

În cele mai recente fotografii postate de Charlene pe pagina ei oficială de Instagram, din expediţia sa în Africa de Sud, o putem vedea pe aceasta mai fragilă şi mai slabă ca oricând. Este şi normal să fie aşa având în vedere că nu şi-a mai văzut gemenii, pe Jacques şi pe Gabriella, de luni de zile. Cei doi au rămas în Principatul de Monaco, împreună cu tatăl lor, Prinţul Albert, lucru care vorbeşte din ce în ce mai mult despre o posibilă despărţire între cei doi soţi, după ce, anul trecut, au apărut informaţii cum că suveranul ar fi implicat într-un nou proces de paternitate a unui copil din flori.

Comentarii

Modifică Setările