Royals

Prinţesa Leonor şi Infanta Sofia, adorabile în felicitarea de Crăciun din acest an

Prinţesa Leonor şi Infanta Sofia, adorabile în felicitarea de Crăciun din acest an camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

MADRID, SPAIN - DECEMBER 11: This handout image provided by the Spanish Royal Household shows the inside of the Royal Christmas Card featuring a photograph of featuring King Felipe of Spain with Queen Letizia of Spain and their children Princess Leonor and Princess Sofia as well as a message from the family on December 11, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Spanish Royal Household via Getty Images)

Este deja o tradiţie la Casa Regală a Spaniei să emită câte o felicitare în preajma sărbătorilor de iarnă, una care să-i aibă în prim-plan pe  Regina Letizia a Spaniei, Regele Felipe al VI-lea al Spaniei şi fiicele lor, Leonor, Prinţesă de Asturia (12) şi Infanta Sofía a Spaniei (10).

Ca în fiecare an, cei patru membrii ai Familiei Regale Spaniole au transformat o fotografie superbă în felicitare oficială cu semnăturile tuturor pe spate şi urările specifice: "Crăciun fericit!" şi "La mulţi ani!". Portretul oficial de anul acesta îi înfăţişează  pe balconul somptuosului Palat Regal din Madrid, fotografie realizată pe 12 octombrie, de Ziua Naţională a Spaniei.

Familia Regală s-a fotografiat în haine festive din care roşul nu lipseşte. Părinţii au fost aşezaţi în spate, iar fiicele au fost în centrul atenţiei. Leonor şi Sofia au fost superbe, prinţesa moştenitoare a purtat o rochie roşu aprins de la Carolina Herrera, pe când sora sa mai mică, Sofia, a purtat o rochie cu imprimeu roşu cu albastru şi alb creată de designerul Pili Carrera. Felicitarea de Crăciun de anul acesta este una în haine de sărbătoare, mult mai formală decât cea de anul trecut care îi înfăţişa pe cei patru îmbrăcaţi casual, în grădină.

Foto: Splash News, Getty Images