Royals

Prinţesa Madeleine a Suediei, de 3 ori mămică! Ce titlu regal poartă al treilea născut?

Prinţesa Madeleine a Suediei, de 3 ori mămică! Ce titlu regal poartă al treilea născut?

Fericire mare în familia regală suedeză! Mezina Regelui, Prinţesa Madeleine a Suediei, a devenit, la rându-i, părinte a trei copii. Prinţesa Leonore şi Prinţul Nicolas au, de vineri, o surioară! Prinţesa Madeleine şi Christopher O'Neill au trei copii Prinţesa Madeleine şi Chris O`Neill au devenit, vineri, părinţii unei fetiţe! Potrivit informaţiilor făcute publice de casa regală suedeză, fetiţa a primit la naştere titlul regal de Alteţa Sa Regală Prinţesa Adrienne Josephine Alice, Ducesă de Blekinge.

Tot familia regală a fost cea care a anunţat că alegerea numelui pentru cel de-al treilea născut al prinţesei Madeleine n-a fost una uşoară. Adrienne este un prenume pe care părinţii micuţei îl îndrăgesc, în timp ce Josephine este unul tradiţional în familia Bernadotte, dar şi unul dintre prenumele lui Madeleine. Iar cel de-al treilea prenume, Alice, provine de la stră-străbunica micuţei, adică mama Reginei Silvia, Alice Sommerlath.

Prinţesa Adrienne Josephine Alice

Cu ocazia anunţului, Prinţesa Madeleine şi soţul său au dat publicităţii şi primele cadre cu micuţa Alice. Îmbrăcată în roz şi alb, Alice pare copia fidelă a fraţilor săi, Leonore şi Nicolas. Apropo de aceştia doi, se pare că Nicolas şi Leonore sunt foarte fericiţi de venirea pe lume a surioarei lor, copleşind-o cu atenţie şi iubire. Iată-i pe toţi trei într-o fotografie făcută publică de Palatul Regal Suedez!

Trei fraţi: Leonore, Nicolas şi Alice (centru)