Royals

Prinţesa Margaret şi-a înşelat soţul cu un tinerel. Cine era amantul din umbră


Prinţesa Margaret şi-a înşelat soţul cu un tinerel. Cine era amantul din umbră camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Până în prezent, Prinţesa Margaret rămâne cel mai controversat membru al familiei regale. Deşi nu a fost acceptată pe deplin de către cei de la Palat în timpul vieţii sale, publicul a aflat întotdeauna bucăţi din viaţa plină a Prinţesei. Aşadar, să aruncăm o privire la povestea din spatele vieţii lui Margaret, aşa cum este amintită în biografia ei nefiltrată, Ninety-Nine Glimpses of Princess Margaret, scrisă de Craig Brown.

Prinţesa Margaret a fost căsătorită cu fotograful Antony Armstrong-Jones timp de aproape două decenii. Cu toate acestea, relaţia lor a atras atenţia din mai multe motive.

Prinţesa Margaret şi Antony Armstrong-Jones au fost binecuvântaţi cu doi copii. Cu toate acestea, căsncia lor nu a fost una fericită. În 1976, cei doi au divorţat, infidelitatea fiind principalul motiv pentru care cei doi au ajuns la despărţire Regina Elisabeta  era, de asemenea, conştientă de una dintre legăturile prinţesei Margaret.

Margaret era departe de a fi perfectă. Prinţesa îşi înceapea după-amiaza cu o băutură alcoolică şi contiua să bea pe tot parcursul zilei. Îi plăcea să petreacă şi o făcea tot timpul în Caraibe, în compania vedetelor, inclusiv a lui Mick Jagger.

În anii 1970, Prinţesa Margaret a avut o aventură cu Roddy Llewellyn (acum Sir Roderic Victor „Roddy” Llewellyn). Pe atunci era încă căsătorită cu Antony Armstrong-Jones. Llewellyn era cu 18 ani mai tânăr decât Prinţesa, dar se pare că vârsta nu a fost un impediment în relaţia lor.

Roddy Llewellyn i-a fost prezentat Prinţesei de către Lady Anne Glenconner. S-au bucurat unul de compania celuilalt timp de aproximativ trei ani, până când reputaţia ei a început să aibă de suferit. Atunci a ales să pună capăt aventurii.

În ciuda faptului că aparent nu-i păsa ce credeau rudele despre viaţa ei, Margaret tânjea după aprobarea Reginei. O suna zilnic pe sora ei, Elizabeth, şi făcea totul ca să îi adudă vocea să îi primească aprobarea.

La sfârşitul anilor 1990, viaţa sălbatică pe care Prinţesa a dus-o şi-a spus cuvântul. Margaret s-a luptat cu boala în ultima parte a vieţii sale. A suferit un accident vascular cerebral uşor în 1998, iar în 2002, la vârsta de 71 de ani, a pierdut lupta cu viaţa.

I-au succedat copiii, Lady Sarah Chatto şi David Armstrong-Jones, al doilea conte de Snowdon.

La puţin timp după înmormântarea prinţesei Margaret, Regina i-a spus celei ce îi prezentase un bărbat care reuşise să o împlinească.

„Anne, deşi a fost destul de dificil în anumite momente, îţi mulţumesc că ai înlesnit legătura dintre Margaret şi Roddy, pentru că relaţia asta a făcut-o cu adevărat fericită”.

Margaret nu era cea mai prietenoasă persoană.. În plus, Prinţesa nu era un fan al soţiei nepotului ei, prinţesa Diana. Craig Brown a descoperit că Margaret spunea deschis că familia regală încearcă să scape de soţia lui Charles şi chiar ea spera personal ca acest lucru să se întâmple.

 

 

 

 

 

 

 

Modifică Setările