Case Regale

Prinţesa Maria Anunciata de Liechtenstein, nuntă de basm la Viena. Mireasa, eclipsată de una dintre invitate, soţia lui Pierre Casiraghi

Prinţesa Maria Anunciata de Liechtenstein, nuntă de basm la Viena. Mireasa, eclipsată de una dintre invitate, soţia lui Pierre Casiraghi camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

N-o fi una dintre cele mai cunoscute prinţese europene, însă nunta ei a fost una de basm.

Este vorba despre Prinţesa Maria Anunciata de Liechtenstein, în vârstă de 36 de ani, fiica Prinţesei Margaretha de Luxemburg şi a Prinţului Nikolaus de Liechtenstein. Tânăra prinţesă s-a căsătorit pe 5 septembrie cu alesul ei, Emanuele Musini, în cadrul unei ceremonii religioase organizate la Viena şi în prezenţa numeroşilor reprezentanţi ai caselor regale europene, printre care şi soţii Pierre Casiraghi şi Beatrice Borromeo.

Maria a fost pur şi simplu răpitoare în rochia ei de mireasă cu model simplu şi mâneci bufante, creaţie Valentino, completată de un voal diafan şi o tiară spectaculoasă din colecţia de bijuterii a casei princiare. Pentru recepţia de seară, mireasa s-a schimbat într-o rochie cu model grecesc, foarte şic, care i-a venit ca turnată.

Chiar şi-aşa, mireasa aproape c-a fost întrecută în strălucire de soţia lui Pierre Casiraghi şi nora lui Caroline de Monaco, italianca Beatrice Borromeo, care a purtat la petrecerea de nuntă de la Viena o spectaculoasă rochie roşie, creaţie Dior.

Mulţi dintre invitaţi au fost cuceriţi cu totul de apariţia frumoasei în vârstă de 36 de ani, care a făcut una dintre greşelile de neiertat la o nuntă: să eclipseze mireasa.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările