Case Regale

Prinţesa Sofia a Suediei, schimbare neaşteptată de look. Este aproape de nerecunoscut, la primul eveniment oficial al anului

Prinţesa Sofia a Suediei, schimbare neaşteptată de look. Este aproape de nerecunoscut, la primul eveniment oficial al anului camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Prinţesa Sofia a Suediei a decis că odată cu noul an, ar fi binevenită o schimbare de look. Iată cum s-a afişat la cel mai recent eveniment în Stockholm, lângă Prinţul Carl Philip.

Cuplul regal a omagiat un secol de democraţie în Suedia şi tot atâta timp de când primele femei au primit funcţii în Parlamentul suedez.

Prinţesa în vârstă de 37 de ani şi mamă a trei copii a impresionat cu noul său look. Şi-a închis culoarea părului şi şi-a tăiat breton. A îmbrăcat o ţinută violet Dorothee Schumacher care îi flata silueta şi a ales pantofi roz Manolo Blahnik Hangisi. Prinţul Philip s-a remarcat de asemenea, cu ţinuta sa elegantă şi impecabilă.

Cuplul regal l-a reprezentat oficial pe regele Carl Gustaf al XVI-lea, întrucât acesta, împreună cu regina Silvia au fost confirmaţi pozitiv la testele COVID, săptămâna trecută. Regele are 75 de ani, iar regina 78. Monarhii sunt vaccinaţi cu schema completă, inclusiv doza booster, şi au o formă uşoară de boală, potrivit oficialităţilor suedeze.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările