Red Carpet

Prinţesele Eugenie, Beatrice şi Zara Tindall n-au reuşit să-i dea replica vestimentară lui Kate Middleton

Prinţesele Eugenie, Beatrice şi Zara Tindall n-au reuşit să-i dea replica vestimentară lui Kate Middleton camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Când participi la un eveniment la care este prezentă şi Kate Middleton, n-ai nicio şansă.

Soţia Prinţului William este una dintre fashionistele de la Palatul Buckingham, celaltă fiind Meghan Markle. Ei bine, ieri, în prima zi a celebrei curse de cai Royal Ascot, Ducesa de Cambridge a fost vedeta evenimentului în rochia ei deosebit de fină, bleu ciel. 

Nu acelaşi lucru se poate spune despre verişoara ei prin alianţă, Prinţesa Eugenie, în vârstă de 30 de ani, care a ales tot o rochie bleu pentru aceste eveniment, din dantelă, însă, şi cu un model bătrânicios. În plus, rochia roşcatei părea şi cu un număr mai mare decât ceea ce trebuia. 

Sora ei mai mică, Prinţesa Eugenie, de 28 de ani, a făcut o alegere vestimentară mai bună în rochia ei Calvin Klein de un albastru turcoaz, la care a asortat o pălărie galbenă în aceeaşi culoare precum detaliul de pe fusta plisată.

Verişoara acestora, Zara Tindall a îmbrăcat o rochie lungă cu imprimeu floral mare, totul completat cu o pălărie foarte şic, asemănătoare cu cea purtată de Kate Middleton.

Foto: profimedia

Modifică Setările