Royals

Prinţii Carl Philip şi Sofia ai Suediei, în fotografii noi cu cei trei copii frumoşi ai lor

Prinţii Carl Philip şi Sofia ai Suediei, în fotografii noi cu cei trei copii frumoşi ai lor camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ei formează cel mai frumos cuplu de la casele regale europene.

Este vorba despre Prinţesa Sofia şi Prinţul Carl Philip ai Suediei, care le-au făcut, ieri, o surpriză admiratorilor lor, publicând o fotografie cu toţi cei trei copii ai lor. Cei doi tineri frumoşi sunt părinţii micuţilor Alexander, de cinci ani, Gabriel, de trei, şi ai lui Julian, venit pe lume anul acesta, în luna martie.

Carl şi Sofia au postat pe pagina lor oficială de Instagram o fotografie foarte veselă, de vară, cu mesajul: "Gânduri bune de vară din partea familiei noastre".

Cel mai nou venit în familia cuplului regal suedez, Julian, în vârstă de patru luni, este prezentat pentru prima dată lumii într-o fotografie oficială.

Cu această ocazie, am putut observa şi o schimbare destul de evidentă de look în ceea ce o priveşte pe Prinţesa Sofia, suedeza de 36 de ani adoptând o tunsoare cu breton şi în scări şi o culoare mai închisă a părului.

Prinţul Julian este cel de-al optulea nepot al Regelui Carl XVI Gustaf, iar tatăl lui, Carl Philip, este singurul băiat al suveranului Suediei şi al soţiei acestuia, Regina Silvia.

Comentarii

Modifică Setările