Kate & William

Prinţii George, Charlotte şi Louis se pregătesc să se întoarcă la şcoală. Unde vor învăţa cei trei şi cum li se adresează colegii de clasă?

Prinţii George, Charlotte şi Louis se pregătesc să se întoarcă la şcoală. Unde vor învăţa cei trei şi cum li se adresează colegii de clasă? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis se vor întoarce la şcoală săptămâna viitoare, iar Ducii de Cambridge se pregătesc pentru acest moment ca orice alţi părinţi din Marea Britanie.

Prinţul George, în vârstă de opt ani, şi Prinţesa Charlotte, de şase, vor merge la aceeaşi şcoală privată: Thomas’s School din districtul londonez Battersea, una la care taxele şcolare anuale ajung la 17.000 de lire sterline. Acolo, cei doi sunt trecuţi în catalog cu numele de George şi Charlotte Cambridge.

Fratele lor mai mic, Louis, în vârstă de trei ani, va merge la grădiniţa Willcocks Nursery School până la anul, în septembrie, când se va alătura, cel mai probabil, şcolii la care merg şi fraţii lui.

“Toţi cei trei copii sunt populari la şcoală şi au mulţi prieteni, atât la Londra, cât şi la ţară, lângă reşedinţa Anmer. Întotdeauna au amici invitaţi acasă. Cât despre Kate şi William, aceştia insistă să nu existe tratament special pentru niciunul dintre copiii lor. George o fi viitor rege, dar, deocamdată, este doar un băieţel ca oricare altul”, declară un apropiat al familiei regale pentru presa londoneză.

Iar Kate se comportă, la rândul ei, ca orice altă mamă şi s-a împrietenit cu celelalte mame de la şcoală, având, în acelaşi timp, şi o relaţie bună cu profesorii celor doi copii mai mari.

Comentarii

Modifică Setările