Evenimente

Prinţul Albert de Monaco, Prinţesa Charlene şi simpaticii lor gemeni, într-o poză atipică de Paşte

Prinţul Albert de Monaco, Prinţesa Charlene şi simpaticii lor gemeni, într-o poză atipică de Paşte camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

De fiecare dată când apar zvonuri persistente legate de dezbinarea mariajului Prinţului Albert şi a Prinţesei Charlene, cei doi dau astfel de replici.

Fotografii armonioase de familie care să arate că totul este bine în cuplul lor princiar. Prinţesa Charlene de Monaco a postat pe contul ei de Instagram o fotografie festivă, de Paşti, în care ea şi familia ei apar pictând ouă. Dacă gemenii în vârstă de şase ani, Prinţesa Gabrielle şi Prinţul Jacques, apar într-o dispoziţie de zile mari în acest tablou de familie, suveranul de 63 de ani şi soţia lui, de 43, sunt mai rezervaţi.

Dacă Prinţesa Charlene pare că nu a renunţat la tunsoarea ei puţin prea îndrăzneaţă, asemănătoare acelui bros din anii 90, Prinţul Albert face o schimbare alegând pentru această poză o cămaşă lejeră, hawaiană. 

Armonia aceasta din familia princiară de Monaco pare să arate că Charlene a trecut peste faptul că soţul ei este implicat într-un nou proces de paternitate a unui al treilea copil rezultat în afara căsătoriei. Este vorba despre o fiică născută în anul 2005, în urma unei legături a prinţului cu o femeie de origine braziliană, într-o perioadă în care Albert era, deja, într-o relaţie cu Charlene. 

Albert a recunoscut, deja, alţi copii rezultaţi din aventuri pasagere, dar care nu au drepturi regale penru că nu provin dintr-o căsătorie. 

Comentarii

Modifică Setările