Royals

Prinţul Albert îi dă sfaturi lui Harry în legătură cu relaţia cu Meghan: ”E dificil să…!”

Prinţul Albert îi dă sfaturi lui Harry în legătură cu relaţia cu Meghan: ”E dificil să…!”

Având în istoricul familial o poveste de dragoste între un membru al familiei princiare şi un star hollywoodian (Prinţul Rainier – Grace Kelly), Prinţul Albert pare a şti despre cum stau lucrurile într-o astfel de poveste. În plus, chiar şi el e căsătorit cu o tânără fără sânge albastru, aşa că poate vorbi din experienţa proprie când vine vorba despre şansele de reuşită ale unui relaţii dintre un prinţ şi o femeie fără titlu nobiliar. Prinţii de Monaco & Prinţul Harry şi iubita sa, actriţa Meghan Markle Ei bine, întrebat de revista ”People” despre relaţia prinţului britanic cu actriţa Meghan Markle, Prinţul Albert a fost foarte optimist în răspunsuri. Mai întâi, el a precizat că cei doi ”par a fi foarte OK pentru moment”, apoi a dorit să le dea un sfat. ”Singurul sfat pe care îl pot da este chiar o expresie britanică <<Keep calm and carry on>>”, a precizat, jovial, Prinţul Albert de Monaco.

Prinţul, care e căsătorit cu Charlene Wittstock din 2011, a admis, însă, că a menţine o relaţie de succes cu o persoană care e total străină de cercurile regale este ”cumplit de greu, mai ales în familia regală britanică, dat fiind faptul că e urmărită de presă ca niciuna alta”.

Grace Kelly & Prinţul Rainer de Monaco

Albert a făcut comentarii şi pe baza meseriei lui Meghan şi cum ar putea s-o ajute odată cu intrarea în familia regală britanică. ”Fiind actriţă, într-un fel, te pregăteşte, însă nu pentru fiecare pas din această aventură. Iar acum că paşii s-au schimbat atât de mult, e dificil pentru oricine a manevra situaţia. (…) Mama spunea că a fi actriţă te pregăteşte puţin. Te familiarizează cu presa. Dar presa e mai puţin respectuoasă în zilele noastre. Mama ne-a învăţat că trebuie să faci orice pentru a-ţi proteja viaţa privată. Dar trebuie să dai ochii cu presa din când în când. Când mergeam în vacanţe, prima oră o dedicam fotografilor. Îi lăsam să aibă ora aceea şi-n schimb ne lăsau să ne continuăm în pace cu vacanţa.”, povesteşte fiul lui Grace Kelly.

foto: arhivă

Modifică Setările