Royals

Prinţul Albert transmite primul său mesaj de când a fost diagnosticat cu coronavirus. Cum se simte primul şef de stat infectat cu COVID-19?

Prinţul Albert transmite primul său mesaj de când a fost diagnosticat cu coronavirus. Cum se simte primul şef de stat infectat cu COVID-19?

Întrega lume a fost şocată să afle că Prinţul de Monaco a luat noul coronavirus, însă, pentru a linişti populaţia regatului său, a ţinut să facă câteva precizări legate de starea sa actuală de sănătate.

Prinţul Albert spune că este OK acum şi că suferă de tuse şi nas înfundat. Având în vedere că nu sunt prezente simptome care să-l imobilizeze sau să-i facă imposibilă activitatea de zi cu zi, monarhul îşi continuă munca şi se simte bine. În momentul de faţă, prinţul este monitorizat de echipa sa pesonală de medici şi specialişti din Princess Grace Hospital Centre din Monaco.

În condiţiile actuale, când însuşi şeful de stat a fost diagnosticat cu coronavirus şi tot mai multe noi cazuri apar în lume pe zi ce trece, Prinţul Albert a adresat un mesaj celor 39.000 de cetăţeni din regat privind recomandările medicale ale specialiştilor.

Monarhul de 62 de ani a suferit în trecut de pneumonie, iar acest lucru îl face mai vulnerabil în faţa bolii. Cu toate astea, optimismul nu-i lipseşte, lucru evident în mesajul transmis supuşilor săi: “Vom trece peste asta”, a spus prinţul izolat în apartamentele palatului din Monaco.