News

Prinţul Charles, la 66 de ani

Prinţul Charles, la 66 de ani

Sărbătoare mare astăzi la Palatul Buckingham! Fiul Reginei Elisabeta a II-a îşi aniversează ziua de naştere. Totuşi, având în vedere că nora sa nu se simte prea bine, orice felicitări şi întâlniri ocazionate de acest eveniment vor fi private.

În ultimul an, s-a tot zvonit că Prinţul Charles urmează să divorţeze de soţia sa, Camilla, cu care nu s-ar mai înţelege de ceva timp.

Totodată, Charles a fost ţinta ironiilor în presa britanică, fiind moştenitorul care a purtat cel mai mult timp acest titlu în întreaga istorie a Marii Britanii. Şi cum mama sa, Regina Elisabeta a II-a, nu dă semne că ar vrea să abdice în favoarea lui, ba mai mult, l-ar pregăti pe nepotul său, William, să preia această sarcină, Charles are tot mai puţine şanse să urce pe tron şi tot mai multe să rămână cu titlurile deja acordate, acelea de a Duce de Cornwall şi Duce de Rothesay.

Resemnat, cumva, că nu va ajunge la cârma ţării, Prinţul de Wales se bucură de statutul de bunic şi aşteaptă cu nerăbdare ca nora sa, Ducesa de Cambridge, să aducă pe lume şi următorul prinţişor.

Iar când i se face dor de natura în stare brută şi de vechile sate româneşti, îl mai vedem colindând prin Transilvania şi primind vizitatori la Viscri, Mălâncrav, Valea Zălanului (judeţul Covasna) şi Breb (judeţul Maramureş), sate în care a devenit proprietarul unor case vechi, autentic româneşti.

Cert e că, în ciuda tuturor zvonurilor şi atacurilor din presă, Charles are o charismă aparte şi pare mai vesel şi mai plin de viaţă ca oricând.

Foto: Hepta

Modifică Setările