Case Regale

Prinţul Charles a marcat 30 de ani de la revoluţia română din 1989, la Londra FOTO&VIDEO

Prinţul Charles a marcat 30 de ani de la revoluţia română din 1989, la Londra FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

În zilele în care Anglia lua o decizie în privinţa Brexitului, moştenitorul tronului regal era invitatul ambasadorului român la Londra.

Prinţul Charles, prieten declarat al României de ani buni, a fost invitatul de onoare al unui eveniment găzduit de Dan Mihalache, ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, cu prilejul comemorării Revoluţiei din 1989.

Este vorba despre expoziţia de fotografie „Aperturile unei Revoluţii”, organizată de Institutul Cultural Român din Londra. Expoziţia relatează vizual povestea Revoluţiei Române, folosind fotografii făcute acum 30 de ani la Timişoara şi Bucureşti.

Ambasadorul Dan Mihalache i-a mulţumit Prinţului de Wales pentru înalta onoare de a celebra împreună cu poporul român momentele excepţionale de curaj, în căutarea libertăţii, din decembrie 1989.

Evenimentul a continuat cu proiecţia filmului documentar „After the Revolution / După revoluţie”, martor al societăţii româneşti imediat după căderea regimului comunist, urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu regizorul Laurenţiu Calciu şi producătorul Rupert Wolfe Murray.

Foto: Profimedia

Modifică Setările