Royals

Prinţul Charles a vorbit despre momentul în care va ajunge rege: „Nu sunt atât de prost“

Prinţul Charles a vorbit despre momentul în care va ajunge rege: „Nu sunt atât de prost“

Peste mai puţin de o săptămână, Prinţul Charles va împlini 70 de ani, iar cu această ocazie jurnaliştii din Marea Britanie au realizat un documentar în care este prezentată viaţa viitorului rege şi sunt dezvăluite lucruri mai puţin cunoscute despre acesta.

În primul rând, Prinţul Charles spune în documentar că nu va renunţa să susţină toate campaniile umanitare în care este implicat şi în prezent, cu toate că odată ce va deveni rege va avea alte atribuţii. „Nu sunt atât de prost“, le-a răspuns Charles celor care se întrebau dacă va renunţa la proiectele în care este implicat.

„Să fii rege nu este acelaşi lucru cu a fi Prinţ de Wales. Sunt două situaţii diferite şi nu voi face aceleaşi lucruri ca până acum“, a mai spus Charles.

Potrivit presei britanice, serviciile din Anglia ar avea deja un plan secret bine pus la punct pentru momentul în care Regina Elisabeta va muri, iar tronul va fi preluat de Charles, iar din câte se pare, Prinţul de Wales este destul de nerăbdător să preia tronul.

Unul dintre băieţii lui Charles, Prinţul Harry, a vorbit în termeni laudativi despre tatăl său, afirmând că este un model de urmat şi că va fi un rege bun. „Este workaholic. Se întâmplă să adoarmă cu capul pe birou, în timp ce munceşte“, a spus Harry.

Modifică Setările