Meghan & Harry

Prinţul Charles către Meghan Markle: "Să nu te mai întorci niciodată în Anglia!"

Prinţul Charles către Meghan Markle: "Să nu te mai întorci niciodată în Anglia!" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Odată, avea o relaţie de invidiat cu nora sa.

Este vorba despre Prinţul Charles, despre care s-a spus că a fost foarte apropiat de Meghan Markle şi de mama acesteia, Doria, atunci când cele două au făcut parte din familia regală britanică.

Lucrurile au început să se răcească după ce Ducii de Sussex au părăsit palatul şi Anglia pentru a se stabili în Los Angeles. Mai întâi, Charles a fost dezamăgit că nu-şi poate vedea nepotul din partea lui Harry, pe micuţul Archie Harrison. Apoi, prinţul a fost furios să afle că Meghan a cooperat cu autorii biografiei Finding Freedom, despre viaţa ei şi-a lui Harry la palatul regal, lucru recunoscut de aceasta în timpul procesului pe care îl are cu editura Associated Newspapers, la Londra.

Picătura care a umplut paharul trădării lui Meghan este contractul pe care ea şi Harry l-au semnat cu cei de la Netflix, canalul de streaming care a produs şi serialul The Crown, despre familia regală britanică, unul care îl descrie pe Charles în termeni nu foarte flatanţi.

Surse apropiate lui Charles susţin că prinţul şi-a schimbat părerea despre Meghan, considerând că aceasta şi-a vândut sufletul celor de la Netflix. Mai mult, cel care o primea, odată, pe americancă cu braţele deschise, i-ar fi transmis acesteia, indirect, că nu mai este binevenită în casa regală.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările