Case Regale

Prinţul Charles despre Lady Diana: "E penibilă. Ne face de râs oriunde mergem". Ce s-a întâmplat în prima lor călătorie ca soţ şi soţie?

Prinţul Charles despre Lady Diana: "E penibilă. Ne face de râs oriunde mergem". Ce s-a întâmplat în prima lor călătorie ca soţ şi soţie? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Serialul de mare succes The Crown difuzat pe Netflix prezintă aspecte uitet sau neştiute din viaţa familiei regale britanice.

Sezonul al patrulea al acestuia este dedicat apariţiei Prinţesei Diana la palat şi, prin urmare, începutului mariajului acesteia cu Prinţul Charles. În 1983, Prinţii de Wales, care erau deja părinţii lui William, au făcut furori în primul lor turneu regal ca familie în Australia şi Noua Zeelandă, unul care s-a întins pe 41 de zile.

În acea perioadă, Diana avea 22 de ani, iar micuţul William, un an. Aşa cum este documentat în celebrul serial Netflix, în culise, însă, turneul tânărului cuplu a fost dezastruos, în cea mai mare parte. Diana suferea de anxietate şi bulimie şi, în culise, se certa întruna cu Charles, cu atât mai mult cu cât fantoma fostei lui iubite, Camilla Parker, era încă prezentă în viaţa lor. La un moment dat, Diana chiar a plâns în public, pe când se afla într-o maşină decapotabilă care-i transporta pe ea şi pe Charles la Opera House din Sydney, lucru susprins într-o fotografie celebră.

"E penibilă. E atât de slabă şi fragilă, nu te poţi baza pe ea. Ne face de râs oriunde mergem", îi mărturisea Charles amantei Camilla la telefon, despre comportamentul Dianei în turneu. La rândul lui, Charles începea să simtă pentru prima dată fiorii geloziei din cauza adulaţiei de care se bucura soţia sa, tânăra şi fermecătoarea Diana, şi a faptului că el părea atât de neînsemnat în ochii puiblicului, pe lângă prinţesă. Cu toate acestea, între cei doi se pare că au fost şi momente de armonie, dacă e să dăm crezare celor prezentate în serial.

După o ceartă serioasă în care atât Diana, cât şi Charles s-au deschis mai mult decât de obicei şi şi-au spus ce au pe suflet, între cei doi s-a creat o anumită legătură. Mai mult, Charles a început s-o privească pe tânăra sa soţie cu ochii unui soţ şi i-a mărturisit c-o iubeşte. 

În ciuda acestor divergenţe şi a prezenţei unei amante cunoscute de toată lumea, cei doi ajung, un an mai târziu, să-l conceapă şi pe al doilea lor născut, Prinţul Harry. După naşterea acestuia, conştient că are un moştenitor şi o... rezervă, Charles i-ar fi mărturisit "Dianei" că munca lui s-a terminat acolo. Mariajul lor era cu siguranţă pe sfârşite.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările