Case Regale

Prinţul Charles nu iese din palat fără şireturile călcate! Ce alte pretenţii absurde mai are viitorul rege britanic?

Prinţul Charles nu iese din palat fără şireturile călcate! Ce alte pretenţii absurde mai are viitorul rege britanic?

Faptul că este primul în linia succesorală la tronul Marii Britanii îl face pe Prinţul Charles un răsfăţat al sorţii, o regalitate care-a trăit o viaţă-ntreagă în puf, un moştenitor al tronului britanic care are tabieturile sale şi pretinde ca toţi angajaţii palatului să-i fie la dispoziţie 24 de ore din 24 pentru a-i sări imediat în ajutor. Dar ce le cere mai exact valeţilor lui?

Este unul dintre cei mai îndrăgiţi membrii ai casei regale britanice, se bucură de mare succes şi admiraţie de fiecare dată când se prezintă în faţa mulţimilor şi este primit tot timpul cu braţele deschide de români atunci când vine în ţara noastră. Dar îţi vine să crezi că tocmai acest “Prinţ Fermecător“ este denumit chiar de angajaţii lui “Prinţul Răsfăţat”?

Un nou documentar despre familia regală britanică, “Serving the Royals: Inside the Firm”, difuzat de Amazon Prime, dezvăluie faptul că viitorul rege britanic nu ridică un degeţel de unul singur şi are nevoie de ajutor pentru absolut orice lucru. Trecând peste faptul că nu-şi deschide singur uşile, nu-şi pune singur pastă pe periuţa de dinţi, el mai are şi tot felul de alte pretenţii exagerate.