Royals

Prinţul Charles s-a săturat de aşteptat coroana. Vrea să se pensioneze în Toscana, alături de Camilla?

Prinţul Charles s-a săturat de aşteptat coroana. Vrea să se pensioneze în Toscana, alături de Camilla? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Chiar dacă sursa acestei informaţii nu este una de mare încredere, ştirea nu poate fi chiar atât de departe de adevăr.

Ei bine, umblă vorba că Prinţul Charles şi soţia sa, Ducesa Camilla, ar avea de gând să părăsească Regatul şi să se stabilească în Toscana, Italia, renunţând la pretenţiile pentru tron în favoarea lui William.

Informaţia a apărut în tabloidul New Idea, care se bazează pe un articol din anul 1995 publicat în revista US Magazine, în care se pretindea că Diana a dezvăluit că visul dintotdeauna al lui Charles este să cumpere o fermă în Toscana. Pe atunci, Lady Di credea că fostul ei soţ îşi va împlini acest vis alături de Camilla, femeia care încă juca rolul de amantă în acele vremuri.

Chiar şi Diana era de părere că Charles nu va deveni niciodată rege şi că cel care îi va urma Reginei Elisabeta va fi fiul ei cel mare, William. O sursă citată de New Idea susţine că Charles este din ce în ce mai frustrat de statutul lui de veşnic prinţ moştenitor şi ideea de a se pensiona într-o zonă cu perisaje superbe îi surâde mai mult ca oricând.

"În ultima perioadă, Charles a devenit obsedat de grădinărit, iar Toscana sună excelent pentru el, în acest moment", adaugă sursa citată. 

Comentarii

Modifică Setările