Gossip

Prinţul Charles s-ar fi despărţit de Camilla! Presa din Australia notează că actele de divorţ au fost semnate

Prinţul Charles s-ar fi despărţit de Camilla! Presa din Australia notează că actele de divorţ au fost semnate

Poveştile de dragoste care ţin ani dezile prima pagină a tabloidelor ajuns şi la un final trist, dacă ar fi să ne luăm după jurnaliştii australieni de la New Idea, revistă care anunţă că Prinţul Charles s-ar fi despărţit de Camilla Parker-Bowles!

Informaţia apărută în presa din Australia a făcut rapid înconjurul lumii şi i-a înfuriat pe fanii familiei regale, care spun că informaţiile sunt false şi că Prinţul Charles şi Camilla Parker-Bowles apar în continuare în public împreună.

Potrivit sursei citate, Charles s-a întâlnit deja cu avocata Fiona Shackleton, cea s-a ocupat şi de separarea prinţului de Prinţesa Diana, iar actele de divorţ dintre urmaşul la tron şi actuala lui soţie ar fi fost deja semnate.

„Se crede că Prinţul Charles şi Camilla îşi vor anunţa divorţul. Ei ar fi semnat actele şi abia s-au văzut în ultimele luni. Camilla a participat, la rugămintea Reginei, la ziua de naştere a lui Charles, pentru a evita speculaţiile“, ar fi spus pentru New Idea o sursă apropiată casei regale.

Din câte se pare, Charles şi Camilla ar mai fi împreună în acest moment doar pentru că Regina nu este de acord ca divorţul lor să fie făcut public.