Case Regale

Prinţul Charles şi Camilla ar fi avut un fiu pe care l-au dat spre adopţie! Prinţesa Diana ştia şi urma să facă totul public

Prinţul Charles şi Camilla ar fi avut un fiu pe care l-au dat spre adopţie! Prinţesa Diana ştia şi urma să facă totul public camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Jurnaliştii din Australia şi din Marea Britanie vin cu o nouă ipoteză şoc şi uimesc întreaga lume cu o informaţie despre care spun că ar fi trebuit să rămână secretă, dar a fost aflată de presă: Prinţul Charles şi Camilla Parker-Bowles ar fi avut un fiu despre care Prinţesa Diana ştia!

În vârstă de 52 de ani, Simon Dorante-Day a vorbit cu jurnaliştii din Austria, cărora le-a dezvăluit că s-a născut atunci când Charles şi Camilla erau adolescenţi şi se iubeau în secret, dar a fost dat spre adopţie. Mai mult decât atât, bărbatul a afirmat că Prinţesa Diana aflase de existenţa lui cu puţin timp înanite ca ea să moară.

„Cred că Diana ştia de existenţa mea şi a pus toate piesele cap la cap. Diana se afla în punctul în care găsea răspunsuri la întrebări, a aflat cum a fost înşelată şi voia să facă publică povestea. Cineva a spus că semăn cu Majestatea Sa şi cu fratele Camillei“, ar fi spus Simon Dorante-Day, notează cei de la The Mirror.

Bărbatul s-a născut pe 5 aprilie 1966 în Gosport, Hampshire, iar la vârsta de 18 luni a fost adoptat de cuplul format din Karen şi David Day, iar bunica lui era Winifred, o fostă angajată a familiei regale, care i-a spus lui Simon Dorante-Day de nenumărate ori că este copilul lui Charles şi al Camillei.

Deşi reprezentanţii Casei Regale nu au vrut să facă niciun comentariu pe marginea acestui subiect, Simon Dorante-Day a afirmat că vrea să facă testul ADN, iar pe reţelele de socializare el se recomandă deja drept Prinţul Simon.