Royals

Prinţul Charles şi Camilla au ajuns pe o plajă din Australia. Ducesa a renunţat la încălţăminte

Prinţul Charles şi Camilla au ajuns pe o plajă din Australia. Ducesa a renunţat la încălţăminte camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

GOLD COAST, AUSTRALIA - APRIL 05: Prince Charles, Prince of Wales and Camilla, Duchess of Cornwall walk on Broadbeach on April 5, 2018 in Gold Coast, Australia. The Prince of Wales and Duchess of Cornwall are on a seven-day tour of Australia, visiting Queensland and the Northern Territory. (Photo by Mark Metcalfe/Getty Images)

Prinţul Charles şi Camilla se află într-o vizită oficială în Australia, cei doi dând startul Jocurilor Commonwealth şi bucurându-se de câteva zile însorite, departe de Marea Britanie.

Astăzi, cuplul a participat la noi evenimente organizate în cinstea sosirii lor la Broadbeach, Queensland şi, după ce au îndurat o ploaie de vară, şi-au petrecut ziua pe o plajă de pe Coasta de Aur, soarele făcându-şi apariţia în cele din urmă. Iar Ducesa de Cornwall a fost cea mai fericită la vederea superbei plaje, renunţând la încălţăminte pentru a sta cu picioarele în nisipul fin.

"Nu intra acolo, dragă!", a avertizat-o prinţul, în timp ce Camilla mergea cu picioarele prin nisip pentru a prinde un val. Spre deosebire de ea, Charles a rămas în pantofi şi a purtat ochelari fumurii pentru a se proteja de soare. Deşi se aflau pe plajă, atât prinţul, cât şi ducesa au fost îmbrăcaţi imaculat. Camilla a purtat pantaloni albi eleganţi şi o bluză lungă din mătase, culoarea roz pal, în timp ce prinţul a purtat un costum deschis la culoare, cămaşă, cravată colorată şi o pereche de pantofi maro.

Foto: Getty Images

Modifică Setările