Royals

Prinţul Charles şi Diana dansau de minune împreună. Au făcut furori pe ringul de dans, în turneul regal din Australia!

Prinţul Charles şi Diana dansau de minune împreună. Au făcut furori pe ringul de dans, în turneul regal din Australia! camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Erau căsătoriţi doar de un an şi problemele încă nu apăruseră în cuplul lor regal.

Da, Prinţul Charles şi regretata Prinţesă Diana au avut şi momentele lor frumoase de cuplu, iar acest lucru a putut fi observat cel mai bine în cadrul primului lor turneu regal în calitate de soţ şi soţie, care a avut loc în Australia, în anul 1983.

O Diana în vârstă de doar 22 de ani făcea furori în rochia ei din şifon albastru deschis la o gală caritabilă organizată la Sydney, acolo unde ea şi Prinţul Charles au dechis dansul, pe muzică de jazz. Ce-i drept, Charles, un mult mai bun dansator, a fost mai sigur pe el, însă şi Diana, ceva mai stângace, a reuşit să ţină pasul cu soţul ei.

Acest lucru s-a repetat în anul 1988, tot în cadrul unei vizite în Australia a celor doi, de data aceasta la o gală care a avut loc la Melbourne. Aflaţi deja în pragul despărţirii, cei doi au reuşit să se comporte ca un cuplu sudat şi au făcut, din nou, furori pe ringul de dans, Diana fiind ceva mai sigură pe ea şi ţinând mai bine pasul cu soţul ei.

Şi de data aceasta, ţinuta Prinţesei Diana a fost ireproşabilă, aceasta purtând o rochie lungă şi mulată roz, cu imprimeu floral, şi o fundă imensă prinsă într-o parte.

După doar patru ani, cei doi îşi anunţau despărţirea, divorţul urmând să se oficializeze în anul 1996.

Foto: Mirrorpix, Profimedia

Comentarii

Modifică Setările