Royal Babies

Prinţul George nu ştie că va fi REGE al Marii Britanii. Ce ştie el despre rolul lui?

Prinţul George nu ştie că va fi REGE al Marii Britanii. Ce ştie el despre rolul lui?

I-am văzut zilele trecute într-o ipostază cât se poate de normală: dându-se în maşini buşitoare şi bucurându-se de o zi la bâlci, ca orice alţi copii. Şi asta pentru că George şi Charlotte nu ştiu nimic despre rolurile lor în monarhia britanică.

Spre deosebire de alţi vlăstari regali, George şi Charlotte au parte de un învăţământ normal, asemenea altor copii de vârsta lor. Dacă înainte viitorii regi aveau parte de educaţie aleasă, de regulă servită în spatele uşilor închise ale palatului, astăzi, George şi Charlotte urmează un învăţământ de stat.

Iar asta pentru că William şi Kate şi-au dorit ca micuţii lor să crească departe de cutumele rigide de la palat şi să aibă o viaţă cât se poate de normală. Cel puţin până va veni ziua în care vor fi nevoiţi să-şi asume rolurile regale. Prinţul William a confirmat, cu altă ocazie, că fiul lui nu este conştient de rolul pe care îl va juca în istoria Marii Britanii, deşi George este al treilea în linia de succesiune la tronul britanic.

”În ceea ce ne priveşte, în intimitatea casei noastre, suntem o familie normală. Îmi iubesc copiii în aceeaşi manieră în care un tată îşi iubeşte copiii şi sper că George mă iubeşte cum orice alt fiu îşi iubeşte tatăl. Suntem foarte obişnuiţi la acest capitol. Va fi o vreme şi un moment potrivit pentru a-i spune totul lui George, ca acesta să înţeleagă care îi e rolul în lume. Dar momentan îmi doresc să crească într-un mediu normal şi stabil şi să-i arată cât mai multă iubire părintească”, a declarat, în aprilie 2016, Prinţul William.

Modifică Setările