Kate & William

Prinţul George şi Ducii de Cambridge, de la extaz la agonie. Micuţul a privit trist, din tribuna VIP, cum pierde Anglia în faţa Italiei

Prinţul George şi Ducii de Cambridge, de la extaz la agonie. Micuţul a privit trist, din tribuna VIP, cum pierde Anglia în faţa Italiei camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

O fi el prinţ, dar se întristează ca orice băieţel de şapte ani atunci când echipa lui preferată de fotbal pierde.

A fost cazul Prinţului George, care a fost adus de Ducii de Cambridge la finala de aseară a Campionatului European, una care a avut loc pe arena Wembley. Dacă în primele minute ale meciului prinţul de şapte ani a fost surprins jubilând în loja regală, alături de Prinţul William şi Kate Middleton, la sfârşitul partidei chipul lui s-a întristat teribil.

Într-o imagine emoţionantă capturată de camerele TV, îl putem vedea pe Prinţul George cât se poate de devastat şi consolat de tatăl lui, William, la rândul lui afectat de pierderea meciului de către naţionala Angliei.

Dezamăgirea lui George a fost cu atât mai mare cu cât ţara lui a pierdut finala în faţa Italiei la lovituri de departajare, după ce meciul s-a terminat 1-1 după cele 90 de minute regulamentare.

Chiar şi Kate Middleton, foarte elegantă în taiorul ei scurt, alb, purtat peste un body mulat şi completat de o pereche de pantaloni negri, a fost vizibil afectată de rezultatul meciului, fiind surprinsă, la un moment dat, cu mâinile la ochi din causa tensiunii extraordinare.

Foto: Profimedia, BBC, Getty Images

Comentarii

Modifică Setările