News

Prinţul George a sosit la maternitate! Iată care au fost primii vizitatori!

de admin

Prinţul George a sosit la maternitate! Iată care au fost primii vizitatori!

Naşterea celui de-al doilea bebeluş regal i-a făcut pe mulţi dintre simpatizanţii familiei regale să campeze chiar în faţa spitalului în care a născut Ducesa de Cambridge. Aceştia au vrut să fie primii care află noutăţile legate de noua Prinţesă de Cambridge.

Update 20:15: Ducesa de Cambridge şi Prinţul William, însoţiţi de fiica lor, Prinţesă de Cambridge.

Update 18:15: prinţul George şi-a făcut apariţia în braţele tatălui său, Prinţul William.

UPDATE 18:00: Prinţul William a părăsit acum spitalul în care este internată soţia sa pentru a-l aduce pe Prinţul George să-şi cunoască surioara, respectând tradiţia.

Iar, acum, în aşteptarea externării Ducesei, cei cazaţi în faţa spitalului St. Mary speră ca şi Prinţul George să-şi facă apariţia la spital să o viziteze pe surioara sa.

Însă, din păcate, încă nu se ştie dacă Ducesa de Cambridge şi fiica sa vor părăsi astăzi spitalul sau vor rămâne peste noapte internaţi. Însă, dacă Ducesa şi Prinţul William vor decide să se externeze chiar astăzi, cel mai probabil micuţul prinţ o s-o cunoască pe sora sa în incinta Palatului Kesington, şi nu la spital.

Pe de altă parte, dacă Kate decide să rămână în spital, atunci Prinţul George s-ar putea să-şi facă apariţia mult aşteptată de către fanii campaţi în faţa spitalului.

Amintim că la naşterea Prinţului Harry, în 1984, Prinţul William a fost adus în spital pentru a-şi cunoaşte frăţiorul, aşa că s-ar putea să se păstreze tradiţia şi-n cazul Prinţului George şi a surioarei sale, Prinţesa de Cambridge, născută astăzi, 2 mai, la ora 8:34.

Însă, dacă vizita Prinţului George nu este sigură, vizita a bunicilor materni este o certitudine. Carole şi Michael Middleton s-au prezentat chiar la prima oră a zilei pentru a-şi cunoaşte nepoata. Cei doi au declarat atunci pe scurt că naşterea a fost una emoţionantă şi frumoasă, şi că atât mama, cât şi fetiţa sunt perfect sănătoase.

La puţin timp după vizita bunicilor Middleton, Prinţul Charles şi soţia sa, Ducesa de Cornwall, şi-au făcut apariţia pentru a le ura toate cele bune lui Kate şi lui William. La părăsirea spitalului, cu un zâmbet imens, Prinţul Charles a declarat că nepoata sa este „minunată”.

sursa foto: Instagram