News

Prinţul Harry a lăsat-o pe Meghan acasă şi a petrecut cu Jennifer Lopez şi Selena Gomez

Prinţul Harry a lăsat-o pe Meghan acasă şi a petrecut cu Jennifer Lopez şi Selena Gomez

Prinţul Harry a fost ovaţionat în picioare picioare după ce a salutat personalul medical în timpul unui discurs la un eveniment caritabil din  Los Angeles. Harry a marcat astfel prima sa apariţie publică de la înmormântarea prinţului Philip.

Harry s-a alăturat unuor vedetete de renume, precum Jennifer Lopez şi Selena Gomez, în cadrul concertului Global Citizen’s Vax Live. Prinţul a ales să meargă la această manifestare chiar dacă Meghan Markle, soţia sa însărcinată, a rămas acasă.

Harry a schimbat impresii cu oamenii din public şi pledat pentru ca vaccinurile să fie distribuite tuturor „În această seară este o sărbătoare a fiecăruia dintre voi, a celor care s-au ocupat de vaccinări şi a milioanelor de eroi din întreaga lume care s-au aflat în aceste vremuri în prima linie. Aţi petrecut ultimul an luptând curajos şi dezinteresat pentru a ne proteja pe toţi. Aţi slujit şi v-aţi sacrificat, v-aţi pus în pericol şi aţi acţionat cu curaj, ştiind costurile. Vă datorăm recunoştinţă. Mulţumesc!”, a spus el.

Au militat, de asemenea, pentru vaccinare Ben Affleck, David Letterman, Gayle King, Jimmy Kimmel şi Sean Penn.

 

Modifică Setările